Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 6 years ago

#1089 closed bug (fixed)

Entry "-None-" in combobox is not translated but is already in AdminWords

Reported by: neo82 Owned by: globetrotter_tt
Priority: minor Milestone: Legacy Resolved
Component: BW Internationalization Keywords:
Cc:

Description

Example: http://www.bewelcome.org/forums/new In ComboBox? Group (check in German Version e.g.)

Code: SelectNone? ID word: 25800

Change History (7)

comment:1 Changed 10 years ago by globetrotter_tt

  • Owner set to globetrotter_tt
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 10 years ago by globetrotter_tt

  • follow_up changed from review code to test
  • version set to test

should be fixed in r6789.

comment:3 Changed 10 years ago by fake51

  • follow_up changed from test to move to alpha

comment:4 Changed 10 years ago by fake51

tested, works fine on test

comment:5 Changed 10 years ago by feuerdaemon

I've changed the value to "please choose". It's better to translate. (otherwise you need in German translation for every box a separate element). Testet and seem to work (also in production)

comment:6 Changed 10 years ago by globetrotter_tt

  • follow_up changed from move to alpha to none
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed
  • version test deleted

comment:7 Changed 6 years ago by TimLoal

  • Component changed from BW Forum to BW Internationalization
  • Milestone changed from unassigned to Legacy Resolved
Note: See TracTickets for help on using tickets.