Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#1738 closed bug (fixed)

Lost Password Page has missing flag images non standard link to my preferances

Reported by: TimLoal Owned by: crumbking
Priority: minor Milestone: 1.3
Component: BW Layout Keywords: Layout, Lost Password Page, Old Template
Cc: planetcruiser, shevek, jsfan, guaka

Description

It looks like this page is on an old template version

http://www.bewelcome.org/bw/lostpassword.php

Can someone update it? Thanks

LnP

Change History (11)

comment:1 Changed 6 years ago by jsfan

  • Milestone changed from 1.0 to unassigned

comment:2 Changed 6 years ago by crumbking

  • Owner set to crumbking
  • Priority changed from major to minor
  • Status changed from new to accepted

Fixed it dirty in /bw but works!

One line:

-	require_once "footer.php";
+    require SCRIPT_BASE . "build/rox/templates/footer.php";

comment:3 Changed 6 years ago by crumbking

  • Milestone changed from unassigned to 1.3

comment:4 Changed 6 years ago by globetrotter_tt

Should't be we finally migrate the password retrieval page from bw to rox, instead of still doing changes in /bw ?

If we would do it in a better way as proposed here: http://trac.bewelcome.org/ticket/497

it would save the support team some work, and will beWelcome would get more old members back.

comment:5 Changed 6 years ago by crumbking

I would not invest time in it. If someone would like to migrate it, feel free. Otherwise I would just change the visual aspect.

comment:7 Changed 6 years ago by globetrotter_tt

  • Cc planetcruiser shevek jsfan guaka added
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from accepted to closed

well the flags are not shown anymore, so we can set this to fixed.

But we should really rewrite the password retrieval soon as members complain about the current tool a lot.

comment:8 Changed 6 years ago by shevek

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

There is a spurious <td> in front of "To retrieve...". Additionally the page lacks the </body></html> tags. Two divs aren't closed therefore the footer isn't properly aligned.

comment:9 Changed 6 years ago by crumbking

I fixed the missing divs and also a missing tr.

Why the hell somebody created a table with one row and one column ;-)

comment:10 Changed 6 years ago by jsfan

Deployed on alpha.

comment:11 Changed 6 years ago by shevek

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Page looks better now. Still a lot of errors in the HTML, though. Closing and opening a new ticket #1860 for the improvement mentioned in comment 7.

Note: See TracTickets for help on using tickets.