Opened 6 years ago

Closed 6 years ago

#1815 closed bug (fixed)

Blog create/edit settings: description for protected is wrong

Reported by: shevek Owned by: shevek
Priority: trivial Milestone: 1.2
Component: BW Blogs Keywords:
Cc:

Description

Some copy paste bug.

<label for="create-vis-prt"><?=$words->get('BlogCreateSettings_LabelVisprotected')?></label>
        <p class="desc"><?=$words->get('BlogCreateSettings_DescriptionVispublic)?></p>

Should be Visprotected in the second line.

Change History (4)

comment:1 Changed 6 years ago by shevek

Pushed as 7e4fb1e.

comment:2 Changed 6 years ago by jsfan

Deployed on alpha.

comment:3 Changed 6 years ago by crumbking

  • Milestone changed from 1.3 to 1.2

Hi shevek, please always push code to develop to current milestones. But okay as this is on alpha already I add it to the milestone ;-)

I tested on alpha. Seems to work.

I just wonder about the words.

"This blog entry is not visible on the trips page or searchable." Is this what happen if it's a protected post/subtrip??

If you find the wording okay. Feel free to close it.

comment:4 Changed 6 years ago by shevek

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Hi crumbking,

as 1.2 was already closed and all changes were already on alpha. I committed the patch directly. After that the donation patch came in and the scripts just took my patch with them.

No idea ifthe wording makes sense as that was introduced by someone else (was already in the DB just not visible). So I close the ticket.

Note: See TracTickets for help on using tickets.