Opened 6 years ago

Closed 5 years ago

#1994 closed bug (fixed)

Viewing the front page after login with Lynx shows an error message on the page

Reported by: lantti Owned by: Tsjoek
Priority: minor Milestone: 2.2
Component: FrameWork Keywords: text-based, easy
Cc:

Description

Viewing the front page after login shows the following error message on the page when viewing with the Lynx browser.

Please implement PersonalStartpage? ::column_col2()

Change History (16)

comment:1 Changed 6 years ago by lantti

Fix by adding an empty column_col2 method to the PersonalStartpage? class in build/rox/personalstart.page.php Just like it's done for column_col1 method already.

comment:2 Changed 6 years ago by lantti

  • Keywords easy added

comment:3 Changed 5 years ago by shevek

  • Owner changed from lantti to shevek
  • Status changed from new to assigned

comment:4 Changed 5 years ago by shevek

  • Milestone changed from unassigned to 2.1
  • Owner changed from shevek to Tsjoek

comment:5 Changed 5 years ago by Tsjoek

  • Status changed from assigned to local_testing

This doesn't only affect text browsers, behind the screens it also makes the same errors in the sourcecode for the rest. There was a missing "leftSidebar" as well on some pages.

Fixed it in \tools\page\roxlayout.page.php so it gets solved everywhere. In Lynx I didn't get past the SSL login so someone else might check that.

http://www.gitorious.org/bewelcome/rox/commit/534499a0c368709292aa6eb9d1a92471dfb4b864

comment:6 Changed 5 years ago by shevek

  • Component changed from unknown to FrameWork

comment:7 Changed 5 years ago by shevek

  • Status changed from local_testing to to_alpha

Message is gone. The message wasn't visible on other browsers as the CSS hid it.

Maybe lantti can retest with Lynx :-)

comment:8 Changed 5 years ago by shevek

  • Status changed from to_alpha to testing

comment:9 Changed 5 years ago by shevek

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from testing to closed

All good on alpha. Closed as fixed.

comment:10 Changed 5 years ago by crumbking

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

Seems like all tools in

http://www.bewelcome.org/admin

missing the sidebar now. Not sure if it's related but reopen it. If its the wrong ticket than let's open a new one.

The treasurer is missing the menu :-)

comment:11 Changed 5 years ago by pablobd

I think a new ticket is needed, with priority majot, with this one as related

comment:12 Changed 5 years ago by Tsjoek

It is fully related, I've reverted the changes locally and the sidebar popped up again. I think it is most efficient to stick with this ticket. I'm going to look for a better solution.

comment:14 Changed 5 years ago by crumbking

  • Milestone changed from 2.1 to 2.2
  • Status changed from local_testing to to_alpha

treasurer menu seems to be back locally

comment:15 Changed 5 years ago by shevek

  • Status changed from to_alpha to testing

comment:16 Changed 5 years ago by shevek

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from testing to closed

Massmailing now shows the sidebar again. Closed as fixed.

Note: See TracTickets for help on using tickets.