Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#210 closed bug (worksforme)

pictures not found in searchmembers

Reported by: matrixpoint Owned by:
Priority: major Milestone: 0.1.2-outreach-bugfixing
Component: BW Search Keywords:
Cc:

Description

The thumbnail pictures in the results of a member search are not being found, except the default pictures.

As an example, this thumbnail on alpha

http://alpha.bewelcome.org/bw/memberphotos/thumbs/aleck_1195837995.square.100x100.jpg

is not in the same place on bull:

http://bull.bewelcome.org/bw/memberphotos/thumbs/aleck_1195837995.square.100x100.jpg

The first link returns a thumbnail, the second results in a redirect to the home page or start page.

John

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by matrixpoint

On alpha and test, I believe a soft-link was created from bw/memberphotos to the actual location of the photos. Perhaps this has not been done on bull?

comment:2 Changed 10 years ago by matrixpoint

  • follow_up set to none
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Thanks, Micha, for setting the softlink. The photos appear now in searchmembers.

comment:3 Changed 10 years ago by tobixen

  • Milestone changed from 0.1-outreach-release to 0.1.1-outreach-bugfixing
  • Priority changed from blocker to major

I hacked this up on bull by adding a symlink - the same "solution" that is in place in alpha. It seems the current code won't work without this symlink - but there are no comments about it in the INSTALL document. This is a bug that has to be fixed one way or another.

Currently, there are three separate locations of the member photos:

  1. the directory and web location specified in the bw configuration file (htdocs/bw/lib/config.php)
  1. htdocs/memberphotos dir
  1. htdocs/bw/memberphotos dir

As for now, those three places has to be coordinated through symlinks; eventually, number 2 can be fixed through apache configuration (that's how it's done on alpha). The proper behaviour is to fix this only through the configuration file. The places where I know the configuration is not respected is in searchmembers and /main

comment:4 Changed 10 years ago by tobixen

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

#135 is related to this one.

One should also consider if it's possible to find a solution for #65 (member photos should probably have access restrictions for non-logged-in users)

comment:5 Changed 10 years ago by philipp

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from reopened to closed

we will try to find a general solution for hiding photos in #65, closing this one

Note: See TracTickets for help on using tickets.