Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#331 closed bug (fixed)

Forum avatars don't show the 'top' picture!

Reported by: lemon-head Owned by: lemon-head
Priority: major Milestone: 0.1.2.1
Component: BW Layout Keywords: MOD_layoutbits
Cc: Micha

Description

Applies to alpha and test.

Forum avatars should show the member picture that is on top in the list, so people can control which one they want as their avatar.

A small change in MOD_layoutbits can do the trick.

Change History (8)

comment:1 Changed 9 years ago by lemon-head

  • Cc Micha added
  • follow_up changed from none to move to alpha
  • Owner set to lemon-head
  • Status changed from new to assigned

This can only be effectively tested on alpha, where we have more member pictures!
And it's meant as an alpha fix anyway.

Please move the new MOD_layoutbits from [3757] to alpha!

comment:2 Changed 9 years ago by matrixpoint

  • follow_up changed from move to alpha to test on alpha

Moved to alpha in r3759.

comment:3 Changed 9 years ago by matrixpoint

Works well.

comment:4 Changed 9 years ago by matrixpoint

These files have already been moved to production as part of #207. The change won't take effect until the forum files in #305 are moved to production.

comment:5 Changed 9 years ago by lemon-head

  • Milestone changed from unassigned to 0.1.2.1 release with MOD_words + MOD_layoutbits

comment:6 Changed 9 years ago by midsch

  • follow_up changed from test on alpha to release

Works well on alpha -> move to production (if there's stuff left to move).

comment:7 Changed 9 years ago by lemon-head

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

comment:8 Changed 9 years ago by matrixpoint

  • follow_up changed from release to none

I moved the essential code for this to production in r3908.

Note: See TracTickets for help on using tickets.