Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#50 closed bug (worksforme)

Invalid Translation links on keywords in meta-tags

Reported by: lioen Owned by: lemon-head
Priority: minor Milestone: 0.1.4
Component: BW General Keywords:
Cc:

Description

Testing with a non-existing language, the page layout breaks due to a link-tag in the meta-tags.
I couldn't find where these links are generated though.

Example : http://localhost/bw/member.php?cid=&lang=se

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by lemon-head

  • follow_up set to none
  • Milestone set to 0.1.1-outreach-bugfixing
  • Owner set to lemon-head
  • Status changed from new to assigned

I found where this comes from, and have prepared a fix :)

comment:2 Changed 10 years ago by matrixpoint

  • follow_up changed from none to review code

comment:3 Changed 10 years ago by micha

  • Milestone changed from 0.1.1-outreach-bugfixing to 0.1.2 - more improvements & bugfixing

comment:4 Changed 10 years ago by philipp

  • Component changed from BV Forum to BW General

can not reproduce on production

could you please check if your fix has already been moved to production and close the ticked if so.

comment:5 Changed 10 years ago by philipp

  • follow_up changed from review code to none
  • freq_reported set to 1
  • Resolution set to worksforme
  • show_on_bw set to 0
  • Status changed from assigned to closed

I assume that this has been fixed and released, closing

Note: See TracTickets for help on using tickets.