Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 6 years ago

#636 closed bug (fixed)

reply to the message

Reported by: enriqueguillen Owned by: lemon-head
Priority: major Milestone: Legacy Resolved
Component: BW Mail Keywords: reply to the message does not reply
Cc:

Description

In my gmail account, when I click on "reply to the message", it appears the bw main page with the note "invalid request" where the forum should be (right side) and the forum does not appear, but a lot of errors instead. This is the link that corresponds to the "reply to the message". http://www.bewelcome.org/www.bewelcome.org/bw/contactmember.php?action=reply&cid=mirto&iMes=9154

Change History (6)

comment:1 Changed 10 years ago by lemon-head

  • Owner set to lemon-head
  • Status changed from new to assigned

fixed with [5578]

comment:2 Changed 10 years ago by lemon-head

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

fixed with [5578]

comment:3 Changed 10 years ago by lemon-head

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

to clarify:

  • I fixed the mailbot in [5574]
  • I made a redirect for broken links in the older mails, in [5578]

comment:4 Changed 10 years ago by philipp

so it is fixed now, right? then it can be closed, no? what's the reason for reopening it?

comment:5 Changed 10 years ago by lemon-head

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

oops. that was not intended.

comment:6 Changed 6 years ago by TimLoal

  • Component changed from unknown to BW Mail
  • Milestone changed from unassigned to Legacy Resolved
Note: See TracTickets for help on using tickets.