Opened 10 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 6 years ago

#718 closed task (fixed)

message lost when you click on anti spam rules link

Reported by: claudiaa Owned by: globetrotter_tt
Priority: major Milestone: Legacy Resolved
Component: BW Mail Keywords: text lost message
Cc:

Description

When you click on the Anti Spam Rules link after you have composed a message, the link does not open in a new window. If you want to go back, the message is lost.

I reproduced this with firefox, the user that sent the report also uses firefox [ Ticket#: 2008091810000061 ]

Category BugProblem? Using Browser Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1 languages:de-DE,de;q=0.7,chrome://global/locale/intl.properties;q=0.3 (82.113.121.16)

Change History (5)

comment:1 Changed 10 years ago by globetrotter_tt

  • Owner set to globetrotter_tt
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 9 years ago by globetrotter_tt

  • follow_up changed from none to test

I have changed it for the english version. Don't know about the other languages.

comment:3 Changed 9 years ago by crumbking

did for german.

is there a way to hardcode this links? I mean so that the translation team don't have to care about such things?

comment:4 Changed 9 years ago by crumbking

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from assigned to closed

forwarded the issue to translation team.

comment:5 Changed 6 years ago by TimLoal

  • Milestone changed from unassigned to Legacy Resolved
Note: See TracTickets for help on using tickets.